Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι κατόπιν σχετικής ειδοποίησης από το αντίστοιχο Τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνεται η διεξαγωγή Σχολής Προπονητών UEFA B’, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, με χρόνο διεξαγωγής της Α΄ Φάσης αυτής το χρονικό διάστημα 23-29 Νοεμβρίου 2023.

Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν προπονητές ότι «άνοιξε» η διαδικασία υποβολής αιτημάτων για την ως άνω Σχολή Προπονητών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), στο παρακάτω link όπου υπάρχουν λεπτομέρειες και οδηγίες, ενώ ενναλακτικά μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο προπονητών:

https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/SXOLES_PROPONITON/UEFA_B.pdf

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (ακολουθούν) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Β, ΕΠΣ Ημαθίας») στη διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 6/11/2023.

Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *