10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Σ.Π.Π.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

Όπως είχε ανακοινωθεί πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΄΄ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ΄΄ υπό την αιγίδα της ΕΠΟ στις 21 Μαίου 2010 στη Βέροια από τον Σ.Π.Π.Ν. Ημαθίας το 10ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλίες του Υπεύθυνου των τμημάτων υτποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Σαββίδη με θέμα την ΄΄Oργάνωση και Eκπαίδευση των Tμημάτων Yποδομής΄΄, του προπονητή του ΑΡΗ Σάκη Τσιώλη με θέμα ΄΄Σύστημα και Tακτική στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο΄΄ και του Αντώνη Καρατζά υπέυθυνου αναλύσεων της FOOTBALL METRIX Α.Ε. με θέμα ΄΄Πρόγραμμα Τεχνικής Αξιολόγησης και Ανάπτυξης iFOOTBALL΄΄.

Το σεμινάριο εκτός από τους προπονητές τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ.κ. Σιδηρόπουλος και Γικόνογλου και απο το Δήμο Βέροιας ο υπεύθυνος αθλητισμού κ. Παυλίδης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι Βασίλης Τσιάρτας ως ποδοσφαιριστής που τίμησε τη χώρα του στο εξωτερικό και ο πρόεδρος του συλλόγου ΄΄Πρωτοβουλία για το παιδί΄΄ Τέλης Σιδηρόπουλος όπως και οι ομιλητές Θόδωρος Σαββίδης, Σάκης Τσιώλης και Αντώνης Καρατζάς.
Εκ μέρους του Βασίλη τσιάρτα την πλακέτα παρέλαβε ο προπονητής κ. Αηδονίδης.

Σημειώνεται τέλος ότι οι ομιλίες των Θ.Σαββίδη και Σ.Τσιώλη θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου τις επόμενες ημέρες ενώ η ομιλία του Α. Καρατζά έχει ήδη δοθεί στους παριστάμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *