PostHeaderIcon ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Το ΔΣ του Συνδέσμαου συγχαίρει την Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας η οποία με τεχνικό τον Αντώνη Λυμούση προκρίθηκε στο τελικό του Βορρά για το Κυπέλλο Ελλάδος Μικτής Παίδων ΕΠΣ.
Ο ημιτελικός θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 31 Μαρτίου και αντίπαλος θα είναι μία εκ των Μικτών της Ηπείρου ή Φθιώτιδος που παίζουν σήμερα.
Ο Σύνδεσμος εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πρόκριση στιον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος των Μικτών ομάδων των ΕΠΣ.

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2010 19:46 )

 

PostHeaderIcon ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Το ΔΣ του Συνδέσμαου συγχαίρει την Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας η οποία με τεχνικό τον Αντώνη Λυμούση προκρίθηκε στο β΄γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος ΕΠΣ.
Σημειώνεται επίσης ότι ήδη έγινε η κλήρωση του ενδιάμεσου αγώνα του Κυπέλλου σύμφωνα με την οποία η ομάδα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Μικτή Παίδων ΕΠΣ Θεσσαλίας την επόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 στην Κατερίνη.
Ο Σύνδεσμος εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πρόκριση στις 10 καλύτερες Μικτές Παίδων της Ελλάδος.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 13 Μάρτιος 2010 12:38 )

 

PostHeaderIcon ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας ευχαριστεί θερμά την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Π.Π.Ε.), την Football Team και τον κ. Τέλη Ευθυμιάδη αντιπρόσωπο της στη Μακεδονία, τον αντινομάρχη  υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργο Σουμπέκα, το Sportorama.gr και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα-Μπαρμπαρούση για τη μεγάλη τους βοήθεια και συμπαράσταση στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας στις 2 Δεκ 2009 στα Ι.Ε. Σαφαρίκα-Μπαρμπαρούση.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους προπονητές που παραβρέθηκαν στο σεμινάριο και για ακόμη μία φορά με τη δυναμική τους παρουσία μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Χριστοφορίδης
Ο Γ. Γραμματέας
Σάββας Αβετίδης

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 02 Μάρτιος 2010 22:20 )

 

PostHeaderIcon ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΠΠΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 2 Δεκ 2009 στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Σιαφαρίκα-Μπαρμπαρούση στη Βέροια ημερίδα από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας.
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντινομάρχης Γιώργος Σουμπέκας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος Αριστείδης Ιακωβάκης και εκπρόσωποι των Συνδέσμων Προπονητών Θεσ/νίκης, Πέλλας, Κοζάνης, Πιερίας και Κιλκίς.
Μετά τον χαιρετισμό του κ. Αντινομάρχη βραβεύτηκαν για το ήθος τους και την προσφαρά τους στο ποδόσφαιρο οι κ.κ Μλπατσιώτης, Αραμπατζής και Τσιούχας.
Ομιλίες - παρουσιάσεις πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΟΠΠΕ Αριστείδης Ιακωβάκης με θέμα ''Ενημέρωση προπονητών για θέματα της ομοσπονδίας και παρουσίαση με θέμα ''Top Coaches'', ενώ ακολούθησε ομιλία της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Δέσποινας Τσανακτσίδου με θέμα ''Η διατροφή στην παιδική ηλικία''.
Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση των παρευρισκομένων με τους εκπροσώπους της ΟΠΠΕ και απαντήθηκαν όλα τα τεθέντα θέματα.
Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της ημερίδας διοργανώθηκε έκθεση φωτογραφικού υλικού που περιελάμβανε αθλητικά γεγονότα στην Ημαθία από το 1960, από το αρχείο του αείμνηστου Δήμου Ασικίδη το οποίο έιχε παρουσιασθεί πρώτη φορά στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Γαλανομάτη με τίτλο ''Η ιστορία του ποδοσφαίρου στη Βέροια''.
    Οι κ.κ. Ιακωβάκης, Αργυρίου και Χριστοφορίδης                                        Από την έκθεση του Δ. Ασικίδη
Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2009 09:38 )

 

PostHeaderIcon ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας (ΣΠΠΝΗ) διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 2 Δεκ 2009 και ώρα 16.00΄ στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Σιαφαρίκα - Μπαρμπαρούση στη Βέροια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
16.00 - 16.15 : Χαιρετισμοί, Απονομή πλακετών
16.15 - 1630 : Παρουσίαση ιστοσελίδας Συνδέσμου.
16.30 - 17.30: ''Ενημέρωση προπονητών για θέματα της ομοσπονδίας, ερωτήσεις-απαντήσις, παρουσίαση top coaches'', Ιακωβάκης Αριστείδης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος.
17.30 - 18.15: ''Η διατροφή στην παιδική ηλικία'', Τσανακτσίδου Δέσποινα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.
18.15 - 18.30: Διάλλειμα.
18.30 - 1945: ''Εβδομαδιαίος προγραμμαισμός κατά την ποδοσφαιρική περίοδο'' Καρύδας Νίκος, Γυμναστής.
19.45 - 21.00: ''Ανάπτυξη και λειτουργία Τμημάτων Υποδομής - Ακαδημιών'', Ζελενίτσας Χαράλαμπος, Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Την Ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν προπονητές- παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές και γονείς. Για παιδιά μέχρι 18 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί υλικό από τα θέματα της ημερίδας.
Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
        Ο Πρόεδρος                                                                                                            Ο Γενικός Γραμματέας
Χριστοφορίδης Δημήτριος                                                                                                        Αβετίδης Σάββας

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2009 18:14 )

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Χορηγοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση